Kræftens Bekæmpelse

Om os

Tandplejeteamet, som du møder i Læsø Tandpleje, er ansat både ved Læsø kommunes Tandpleje og i den private tandlægepraksis Tandlæge Sven Thyø. Vi vil gerne her præsentere os selv  og beskrive de funktioner, vi hver især varetager på klinikken:
 

 
Sven Thyø (grøn): Tandlæge og daglig leder af klinikken. Forestår  tandlægebehandling af børn og unge i den kommunale tandpleje og driver samtidig den private tandlægeklinik med fuld tandlæge-faglig service for voksne. Specielt glad for krone-bro-behandlinger og kirurgi.
Kirsten Thyø (rød): Tandlæge; tager sig specielt af tandregulering og behandling af børn og voksne med "tandlægeangst". Arbejder på klinikken hver fredag.
Ann Rytter (lyseblå): Tandplejer. Arbejder selvstændigt med forebyggelse og patientundersøgelser og varetager paradentosebehandlingerne hos voksne patienter. Står for den forebyggende indsats over for børnegruppen.
Brigitte Andersen (lyserød): Klinikassistent. Assisterer ved behandlinger og varetager den dag-lige administration af den private del af klinikken.
Dorit Sørensen (brun): Klinikassistent. Assisterer ved behandlinger og varetager tandbørsteinstruktioner og kontroller på børnegrupen. Koordinerer tilskrivningen af børn og unge.