Kræftens Bekæmpelse

Om os

Tandplejeteamet, som du møder i Læsø Tandpleje, er ansat både ved Læsø kommunes Tandpleje og i den private tandlægepraksis Tandlæge Sven Thyø. Vi vil gerne her præsentere os selv  og beskrive de funktioner, vi hver især varetager på klinikken:
 

 
Sven Thyø : Tandlæge og daglig leder af klinikken. Forestår  tandlægebehandling af børn og unge i den kommunale tandpleje og driver samtidig den private tandlægeklinik med fuld tandlæge-faglig service for voksne. Specielt glad for krone-bro-behandlinger og kirurgi.
Kirsten Thyø : Tandlæge; tager sig specielt af tandregulering og behandling af børn og voksne med "tandlægeangst". Arbejder på klinikken hver tirsdag.
Ulla Munk: Klinikassistent. Arbejder primært i den kommunale del af tandplejen med børn og unge. Varetager forebyggelsen af tandsygdomme for målgruppen. Står for tilskrivelse af børn og unge samt dialog med forældre og skole via Aula. Ansvarlig for klinikkens obligatoriske test-systemer.
Kirsten Lindskou: Klinikassistent. Assisterer ved behandlinger med de voksne og varetager den daglige vask og strilisation af instrumenter.
Pia Richter Hansen: Klinikassistent. Assisterer ved behandlinger og varetager den daglige vask og sterilisation af instrumenter. Kordinerer tilskrivningen af de voksne patienter.